Kontroll av nød- og ledelyssystemer

Årlig kontroll og vedlikehold av nødbelysning sikrer trygghet for personer som oppholder seg i bygget, enten det er en fast arbeidsplass, næringsbygg eller sameie/borettslag. Ved strøm tap eller røykutvikling kan et godt nødlyssystem redde liv og sikre gode rømningsveier.

Det er krav til årlig kontroll av armaturers funksjon og plassering. Det er eier, dvs. den som har grunnbokshjemmel til et brannobjekt som er ansvarlig for å sørge for kontroll av anlegget. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å opprettholde strenge myndighetskrav, med god kommunikasjon og et godt samarbeid.

En effektiv liten organisasjon gir økt fleksibilitet, noe som er kostnadsbesparende for kunde samt rask responstid ved behov for service.

Kontroll av nød-og ledelyssystemer
Kontroll av nød-og ledelyssystemer

Vi har god teknisk kompetanse og kjennskap til flere av de største nødbelysningssystemene. Vi er opptatt av å levere gode og forståelige rapporter etter utført kontroll, disse rapportene inneholder en god oversikt over enheter i anlegget. Utladningstest iht. krav samt visuell kontroll av armaturer og dens plassering.

For mer informasjon om våre kontrollprosedyrer og våre rapporter så ta kontakt for en gjennomgang. Vi kommer også gjerne med uforpliktende tilbud på serviceavtaler. Vi gir kvantumsrabatt ved inngåelse av flere serviceavtaler.

Vi utfører mange utbedringer/oppgraderinger i løpet av et år. For å nevne noen prosjekter har vi byttet ut samtlige batteripakker i nødlys for Havforskningsinstituttet på flere av deres lokasjoner på Vestlandet.

Vi har nylig inngått et samarbeid med R. Teige som er en ledende leverandør av nødbelysning i Norge. R. Teige er distributør av Italienske Beghelli nød- og ledelyssystemer. Vi ser fram til dette samarbeidet og kunne utvikle oss videre og spesialisere oss innen dette systemet.

Kontroll av nød-og ledelyssystemer

Kontakt oss for mer informasjon, tilbud eller en uforpliktende inspeksjon av eiendommen din.

Bruk kontaktskjemaet eller kontakt oss på telefon +47 900 46 600