Kontroll av håndslukkere

Det er krav til årlig kontroll av håndslokkere iht. NS3910 AB-Skum ABC-Pulver og CO2 apparater i næringsbygg og i områder som har almen ferdsel som f.eks. garasjeanlegg/felleskorridorer i sameier/borettslag. Kontroller skal utføres av godkjent servicetekniker med grønt sertifikat.

Det er krav til 5-års kontroll av håndslukkere iht. NS3910 i privat bolig.

Det er eier, dvs. den som har grunnbokshjemmel til et brannobjekt som er ansvarlig for å sørge for kontroll av anlegget. Vi ønsker hjelpe våre kunder med å opprettholde strenge myndighetskrav, med god kommunikasjon og et godt samarbeid. En effektiv liten organisasjon gir økt fleksibilitet, noe som er kostnadsbesparende for kunde samt rask responstid ved behov for service.

Kontroll av håndslukkere
Kontroll av håndslukkere

God dokumentasjon og merking

God dokumentasjon og merking av utført kontroll/service samt god oppfølging av evt. feil og mangler.

For mer informasjon om våre kontrollprosedyrer og våre rapporter så ta kontakt for en gjennomgang. Vi kommer også gjerne med uforpliktende tilbud på serviceavtaler. Vi gir kvantumsrabatt ved inngåelse av flere serviceavtaler.

Vi har mange serviceavtaler for næringskunder og private sameier/borettslag i Bergen og omegn. Vi har også en total serviceavtale for et større eiendomsfirma i Oslo hvor årlig kontroll av brannslukkere er en del av avtalen.

Kontakt oss for mer informasjon, tilbud eller en uforpliktende inspeksjon av eiendommen din.

Bruk kontaktskjemaet eller kontakt oss på telefon +47 900 46 600