Kontroll av brannvarslingsanlegg

Årlig kontroll og vedlikehold av automatiserte brannvarslingsanlegg utført iht. NS3960 øker sikkerheten og er en viktig faktor som kan være med å redde liv og verdier. Kundens forståelse og kjennskap til systemet er viktig, tid til oppfølging og opplæring er en prioritet.
En effektiv liten organisasjon gir økt fleksibilitet, noe som er kostnadsbesparende for kunde og som gir rask responstid ved behov for service.
Kontroll av brannvarslingsanlegg
Kontroll av brannvarslingsanlegg

Din FG-750 godkjente partner i brannsikkerhet og vedlikehold

Det er strenge myndighetskrav til årlige kontroll og vedlikehold av automatiserte brannvarslingsanlegg. Vi har fokus på å tilby våre kunder servicekontrakter som sørger for at brannsikkerheten blir opprettholdt og at anleggene oppfyller strenge krav. Alle våre teknikere er FG-750 godkjente som sikrer god kjennskap til myndighetskrav, en god sikkerhet for våre kunder. Vi har høy teknisk forståelse, bred erfaring og har spesialisert oss innen dette fagområdet. BSV er en totalleverandør, kunden skal kun ha ett kontaktpunkt, vi ordner resten. Vi legger stolthet i kvalitet, og gode, forståelige rapporter. Vi tar oss tid til, og prioriterer opplæring og gjennomgang av egenkontroll med kunder. Vi utfører fullskalatest ved førstegangskontroller på nye avtaler, dette for å sikre et grunnlag iht. krav for videre kontroller.

Veletablert og pålitelig aktør innen brannsikring

Vi er meget stolte av rammeavtalen vi har med 11 Kommuner i Nordland, her utfører vi årlig kontroll av brannalarmsystemer og nødbelysning. God planlegging, og en effektiv utførelse av høy kvalitet har gitt gode tilbakemeldinger fra våre kontaktpersoner i denne kontrakten.

Vi har i løpet av høsten 2021 og vinter 2022 oppgradert talevarslingsanlegget og brannvarslingsanlegget samt alt av brannteknisk dokumentasjon på Knarvik Senter. Et senter som er i god vekst. Vi har hatt service avtale her siden 2018 og ble tildelt kontrakt for utbedring av disse systemene etter flere år med godt samarbeid og god oppfølging.

Har et meget godt samarbeid med Elotec Ajax som er et trådløst brann- og innbruddsanlegg for bolig, næring og sameie/borettslag. Vi har god kompetanse på krav til brannsikkerhet i bygg. Dette samarbeidet har resultert i at vi har blitt en ledende leverandør av Elotec Ajax, noe vi er meget stolt av.

Kontakt oss for mer informasjon, tilbud eller en uforpliktende inspeksjon av eiendommen din.

Bruk kontaktskjemaet eller kontakt oss på telefon +47 900 46 600