Jobb hos oss

Jobb hos oss?

Det å tørre å satse. På egne drømmer, visjoner og å stole på egen kompetanse. Det var det som startet BSV i 2018 i form av Erik Sebastian Skille.

Vi arbeider mot å bli en totalleverandør innen brannsikkerhet både med tanke på dokumentasjon, prosjektering og innen det tekniske. Det å kunne tilby våre kunder en kontaktperson; ett firma å forholde seg til om det gjelder nødbelysning, slukkeutstyr, sprinkler, brannteknisk dokumentasjon eller brannvarsling, er en fordel mange kunder setter stor pris på. Mangler vi kompetanse på et fagområde, har vi mange gode støttespillere og samarbeidspartnere som vi da leier inn tjenester fra. Kunden skal ikke bli berørt av dette og BSV setter krav til eksterne når det gjelder kompetanse, godkjenninger, oppfølging, dokumentasjon og rapportering.

Vi er meget stolte av hvor langt på vei vi er kommet med våre visjoner og hvordan våre kunder og samarbeidspartnere virker å sette pris på de tjenestene vi leverer. Vi har blant annet vunnet en stor rammeavtale med 11 kommuner i Nordland. Vi har bygget oss opp en god service portefølje i Bergen og omegn. Vi har også etter mye interesse begynt å vurdere Oslo markedet og har nylig signert en serviceavtale med en stor eiendomsforvalter på Østlandet.

Utforsk, utvikle og vokse sammen med BSV

Vi ser alltid etter spennende muligheter og etter dyktige medarbeidere som kan være med å styrke vårt team og bidra til at vi klarer nå våre mål og fortsette vår vekst i Bergen og utforske muligheter i resten av landet.

Som ansatt i BSV vil du oppleve et tett og godt samarbeid med dine kolleger, men også med våre kunder. Du vil ha mulighet til å være med å bygge opp firmaet videre mht. å utvide vårt geografiske arbeidsområde, våre arbeidsprosesser og hvilke tekniske løsninger vi ønsker å tilby. Her er det stor mulighet for påvirkning, og veien fra idé til gjennomførelse er kort. Vi har et ungt og fremoverlent arbeidsmiljø, vi legger stolthet i å levere kvalitet i alle ledd. Vi jobber kontinuerlig med faglig og personlig utvikling, og vi spiller hverandre god. Her skal man føle seg trygg og ha det kjekt på jobb!

Anser du deg selv som en lærevillig og engasjert person med høy grad av arbeidsstolthet. En som evner å tilegne seg ny kunnskap eller utforske andre arbeidsområder enn det du tidligere har gjort. Som en liten organisasjon følges gjerne en jobb fra aktivt salg til levering av sluttrapport, og med det følger også kundekontakt gjennom hele prosessen så gode kommunikasjonsevner og serviceholdning er en forutsetning

Kontroll av brannvarslingsanlegg
Jobb hos oss

Vi er en sosial arbeidsgjeng som også er blitt gode venner utover arbeidsdagen. Selv om det kun er Erik som er fotballinteressert har vi vært partner med Sportsklubben Brann og har ved flere anledninger vært på hyggelig lag med middag og kamp på Stadion. Vi har også utforsket Nordland på våre reisejobber og blitt godt kjent i flere av kommunene vi utfører arbeid for.

Ser du etter nye muligheter og er interessert i en samtale med oss så ta gjerne kontakt for en uforpliktede prat over en kopp kaffe.